Eteriske Oljer og Yoga. Fordypningskurs med Janicke Lygren-Runde, Fredag 6. mars kl. 17.00-19.00

Fordypningskurs – Eteriske oljer og yoga

Fredag 6. mars Kl. 17.00-19.00

Denne fredags ettermiddagen får vi besøk av Yogalærer og Velværekonsulent Janicke Lygren-Runde. Hun vil gi oss en introduksjon om eteriske oljer, og dele informasjon og erfaringer med bruk av oljene i hverdagen og på yogamatta.

Vi vil få høre om hvordan naturens dråper kan gi støtte til en god helse fysisk og emosjonelt, og være med på å redusere giftstoffer og miljøgifter i kropp og omgivelser. Eteriske oljer har mange bruksområder og kan blant annet ha god effekt for hud, søvn, energi, luftveier, fordøyelse, muskelsmerter og stressreduksjon.

Du får teste oljer både gjennom lukt, smak og påføring på kroppen, og får med deg oljeprøve hjem.
Vi utforsker også oljene gjennom rolige yogaøvelser som kan tilpasses alle.
Janicke vil være tilgjengelig for spørsmål og bestillinger i etterkant av workshopen, og du vil få anledning til å kjøpe oljer.
Hjertelig velkommen!

Påmelding HER.    Pris: 300,-

 

Om Janicke Lygren-Runde
Janicke er utdannet yogalærer fra Nordiska Yogainstitutet, Viryayoga. Hun har tileggsutdannelse blant annet i Yin yoga og barneyoga, og deltar jevnlig på kurs for videreutvikling og inspirasjon fra ulike yogaformer og lærere. Janicke pendler mellom Norge og Spania der hun holder kurs og workshops.

Eteriske oljer har for Janicke blitt en viktig del av hverdagen og en naturlig livsstil sammen med yogapraksisen. Som velværekonsulent for DoTerra selger hun eteriske oljer og produkter. Hun veileder og underviser i bruken av oljene og gir personlig oppfølging til sine kunder. Hun har også en egen inspirasjonsgruppe for interesserte: https://www.facebook.com/groups/241536576597534/

Her kan du finner mer informasjon og inspirasjon fra Janicke:
www.janiyoga.no
https://www.facebook.com/janiyogaessential/
https://www.instagram.com/janiyogaessential/
Facebookgrupper:
Yoga: https://www.facebook.com/groups/424651124702755/
Eteriske oljer: https://www.facebook.com/groups/241536576597534/