Vi åpner Yoga timene våre på mandag 4.mai! NB!! AVLYST GRUNNET KONTRABESKJED FRA HELSEDIREKTORATET

Kjære alle yogiser.

Vi åpner opp for små grupper på 4 fra mandag 4 mai.

Helsedirektoratet har gitt grønt lys for at vi kan ha maksimalt 4 elever og yogalærer i yogarommet dersom vi overholder smittevernreglene og følger bransjestandarden for yogaundervisning.

Vi har kun drop in timer og det er bindende påmelding.
Påmelding gjør du via MINDBODY og her gjelder første mann til mølla. Du kan max melde deg på 2 timer pr uke, men vi setter pris på om du tar hensyn til at det er mange som ønsker timer. Fint om du da evt. venter litt med å melde deg på din time nr. 2.
De som allerede har kjøpt plass på vårens kurs, kan benytte seg av innbetalt kurs på drop in timene. Det er imidlertid ikke holdt av fast plass på aktuelle kurstime du var påmeldt i denne perioden.
For de som ikke har forhåndsbetalt kurs kan du benytte deg av klippekort eller kjøpe drop in.
Oppstår det en situasjon der du IKKE kan komme tross din påmelding, send oss beskjed slik at noen andre kan delta!

Pilates Reformer må vi dessverre vente med inntil myndigheten gir ny beskje. Vi håper de kommer med mer info om dette fredag 7. mai.

 

Vi tar smittevern på alvor og alle våre instruktører har fullført smittevernskurs fra FHI. Som kunde skal DU være trygg på at vi gjør det vi kan for å ha godt smittevern på vårt studio.

Følgende gjelder for smittevern:

Smittevernsreglene/bransjestandarden må følges, se lenken HER.

Smittevernsregler for Wibe Yoga & Pilates:

– Det er ikke tillatt å møte opp til yogaundervisning dersom man har symptomer på forkjølelse eller lignende eller er i karantene/isolasjon iht. smittervernsreglene. Yogalærere på Wibe Yoga & Pilates holder seg til samme regler slik at du er trygg på at den som underviser er frisk.
– Møt presis til timen din.
– Unngå å ta med annet enn det du trenger på yogatimen. Det er kun lov til å henge fra seg ytterjakker i garderoben. Sørg for god avstand
– Kom ferdig skiftet.
– Det første du gjør når du kommer er å vaske hendene på det første toalettet. Døren står åpen.
– Døren til yogarommmet er åpen og åpnes og lukkes kun av yogainstruktør.
– Vask hendene dine når du forlater lokalet.
– Det er kun lov til å bruke eget utstyr. Ta med yogamatte, teppe/pledd. Klosser om du har behov. Ønsker du å kjøpe eget yogautstyr så er det bare å ta kontakt med Linda på linda@wibeyogapilates.no.
– Husk å holde avstand til hverandre ved inngang og utgang. Det er markert hvor yogamatter skal ligge på yogarommet, men mulighet for å lage enda større avstand dersom du skulle ønske det.
– Yogarommets gulv, dørhåndtak, andre berøringsflater og toaletter vil bli vasket før og etter yogaklassene.

 

Vi gleder oss til å se DEG på yogamatta igjen!

Mvh Linda, Hilde, Trine Lise, Trude og Pernilla.