Vi starter opp med UTE YOGA fra onsdag 13 mai ! Se timer her for uke 24

Siden myndighetene pålegger oss å holde stengt frem til 15 juni så starter vi nå opp med yoga ute!

UKE 24:

Onsdag 10.6 kl 18.00-19.15; Narverød Gård
VIRYA YOGA NIVÅ 2 med Hilde  (klikk på timen for påmelding)
Velkommen til en yogatime for deg som har praktisert yoga en stund og er kjent med de yogiske stillingene. Vi yoger oss gjennom grunnmodulene i Virya yogaens Nivå 2. Legger ekstra vekt på fremoverbøyninger og kontakt med pusten. Fokus på biomekanikk blir stabilisering og ekspansjon – kraft innover for så å ekspandere utover og kjenne på frihet i kropp og sinn.

Torsdag 11.6 kl 18.00-19.15, Narverød Gård
YIN & YANG YOGA med Linda (klikk på timen for påmelding)
I naturlige og vakre omgivelser på Narverød Gård inviterer vi til en yogaklasse hvor vi først finner helhet, styrke, og balanse, for deretter å lande i stillhet og ro i kropp og sinn.

 

UKE 23:

Tirsdag 2.6 kl 18.00-19.15, Narverød Gård
MYK YOGA FOR ALLE med Hilde
Velkommen til en Myk Yoga time for alle nivåer, ute på Narverød Gård.
En rolig yogatime for deg som ønsker å la kroppen mykne og restituere seg, for så å finne igjen kraften. Vi starter med å få kontakt med pust og gjør en myk oppvarming, slik at muskulatur og bindevev gjør seg klar til å la seg strekke og gi slipp på spenninger, for så å styrke de. Vi har fokus på å skape bevegelse i skuldre, brystrygg, psoas (hofteleddssbøyer) og hofter.
Timen passer for alle, enten du er helt ny eller har gjort mye yoga før.

ØVRIGE UTE TIMER I UKE 23 BLIR LAGT UT FORTLØPENDE DA DET ER MELDT DÅRLIGERE VÆR MED REGN UTOVER I UKA. FØLG MED PÅ FB ELLER HER FOR NÆRMERE BESKJED.

 

 

 

UKE 22:

Mandag 25.5 kl 18.00-19.30, Narverød Gård
YIN & YANG YOGA med yogalærer Linda
I naturlige og vakre omgivelser på Narverød Gård inviterer vi til en yogaklasse hvor vi først finner helhet, styrke, og balanse, for deretter å lande i stillhet og ro i kropp og sinn. Timen er åpen for ALLE.

Onsdag 27.5 kl 18.00-19.15, Narverød Gård
VIRYA VINYASA FLOW med Hilde
Bli med oss ut i herlige omgivelser på Narverød Gård ved Klopp stranda til en Virya Vinyasa Flow time.
En lekende og dynamisk yogatime der pusten styrer bevegelsene – både enkle og litt mer utfordrende øvelser. Du lytter innover og kjenner etter hva din kropp trenger.
Vi jobber med å finne kraft fra grunden vi står på og finner styrke og smidighet i kropp og sinn.

~ ~ ~

Vi er så heldige at Narverød Gård ved Ingvild Dingstad og Jon Peter Karlstad, samt Jarlsberg Hovedgård ved Nicolaus Wedel Jarlsberg har stilt fantastiske områder til disposisjon for oss. Bli med og la deg inspirere av vakker natur ved sjø og i skog sammen med Wibe Instruktør Team!

Vi setter opp varierte timer som passer for alle og tilpasser timene etter deltagere som melder seg på. Det vil være både dynamiske og rolige yogatimer, meditasjon og mindfulness, samt pilates styrke timer for alle nivåer.

Alle timer legges ut på vårt bookingsystemet MINDBODY og som arrangemet på vår FB side. Her finner du også info om hva timene inneholder, samt instruktør.
Påmelding gjør du via MINDBODY eller via Vipps #552359. NB! Melder du deg på via Vipps, MÅ du sende oss en epost på post@wibeyogapilates.no med info om hvilken time du har meldt deg på, ditt fulle navn og tlf. Dette i henhold til smittevernloven som vi er forpliktet til å overholde. Påmelding er bindende.

Følgende timer er satt opp i uke 21:

Tirsdag 19. mai kl 18.00-19.15, Kjelleparken-Gravåsen
YIN YOGA I SKOGEN – for alle.
En herlig Yin yoga time med Trude i skogen over Kjelleparken. Yin Yoga er en rolig og enkel yogaform som alle kan gjøre. Det fokuseres på yin-elementet i kroppen; tilstedeværelse, avspenning, fornyelse og oppbygging. Øvelsene utføres liggende eller sittende og man holder stillingene over lengre tid og lar muskler, ligamenter og bindevev få tid til å gi slipp og slappe helt av. Effekten av dette er at hele deg, kropp og sinn, fylles med god, ny energi. Yin Yoga ute i naturen på Gravåsen bør oppleves!
Oppmøte på øvre parkeringsplass på Kjelleparken. Vi går sammen til Gravåsen. Ta med egen yogamatte og et teppe. Det er fortsatt vår, så kle deg litt godt i klær du kan bevege deg lett i.
Instruktør: Trude

Onsdag 20.5 kl 18.00-19.15, Narverød Gård
VIRYA VINYASA SLOW FLOW.
Bli med oss ut i herlige omgivelser på Narverød Gård ved Klopp stranda til en Virya Vinyasa Slow Flow time.
Vi skal finne energien fra vårt indre senter og skape bevegelse og flyt ut i hele kroppen. Løsne opp i spenninger og stivhet spesielt i brystrygg og hofter.
En lekende og dynamisk yogatime der pusten styrer bevegelsene – både enkle og litt mer utfordrende øvelser. Du lytter innover og kjenner etter hva din kropp trenger.
Instruktør: Hilde

Følgende timer er satt opp i uke 20:

Onsdag 13. mai kl 18.00-19.15, Kjelleparken-Gravåsen
MINDFUL YOGA I SKOGEN – for alle.
Vi møtes på øvre parkeringsplass i Kjelleparken og starter med en deilig gåtur til Gravåsen. Her tilbyr vi yoga og pilates øvelser for alle og avslutter timen med Mindful Walking tilbake til Kjelleparken.
Instruktør: Linda og Hilde

Torsdag 14. mai kl 18.00-19.15, Narverød Gård
YIN & YANG YOGA – for alle.
I naturlige og vakre omgivelser på Narverød Gård inviterer vi til en yogaklasse hvor vi først finner helhet, styrke og balanse, for deretter å lande i stillhet og ro i kropp og sinn.
Instruktør: Linda

Fredag 15. mai kl 09.00-10.15, Narverød Gård
VIRYA VINYASA YOGA FRIDAY MOOD – for alle
En leken og dynamisk yogatime for alle yogiser Vi mykner opp i kropp og topp i naturlige og vakre omgivelser.
Instruktør: Hilde

Du kan benytte klippekort eller kjøpe drop in plass.

Pris:
Drop in: 200,-
Klippekort: 175,-

Meld deg på i god tid for å sikre deg plass. Ved dårlig vær eller for få påmeldte tar vi oss rett til å avlyse timer. Beslutning om evt avlysning tas 2 timer før oppstart. Ved avlyste timer vil de som har meldt seg på kunne benytte sin drop in betaling på annen time.

GRAVÅSEN: i skogen over Kjelleparken. Vi møtes på øvre parkeringsplass på Kjelleparken ved studioet og går sammen til dette fantastiske stedet i skogen.
NARVERØD GÅRD: Husvikveien 207. Parkering foran den hvite låven eller på Husvik skole. Vi møter dere ved låven og går sammen ned til området vi skal være.

Det er fortsatt vår, så kle deg litt godt, lag på lag 🙂 Ta med deg egen yogamatte og et teppe, evt ekstra utstyr du ønsker å bruke i din praksis. Ønsker du å beskytte yogamatta di for underlaget, kan du ta med deg et gammelt laken du legger under matta.
Husk også smittevernstiltak: Hold én meters avstand, god hånd- og hostehygiene, vær frisk.
Vi vil fortløpende vurdere hvilke og hvor mange timer vi skal sette opp i løpet av hver uke.

Vi gleder oss til å starte opp og er takknemlig for muligheten til å benytte fantastiske områder ute i det fri!