Bli med på sommerens intensivkurs – en skikkelig boost for å komme i gang igjen.

Velkommen på et eller flere av vår intensivkurs på Yoga eller Pilates Reformer i uke 25, 26 og 27.

For mange har det vært en lang pause fra Yogapraksis og styrketrening på Pilates Reformer apparatet. Da kan det være godt å komme skikkelig i gang igjen – booste kropp og sinn til herlig treningsglede!

Vi har derfor satt opp flere intensivkurs for deg som ønsker raskt å finne energien, styrken, pusten og godfølelsen av å få beveget hele kroppen.

Her er våre intensivkurs i juni:

Intensiv kurs Virya Yoga vg med Linda, 4 ggr. Oppstart tirsdag16.6.
Tirsdager og torsdager kl 18.00. NB! Grunnet St.Hans på tirsdag 23.6 så flyttes denne timen til Mandag 22.6 kl 19.30! Pris 650,-
Viryayoga er en fysisk, dynamisk yogaform og selve ordet virya betyr kraft, energi og entusiasme.Viryayoga har et ben i øst og et ben i vest. Det er tatt utgangspunkt i den gamle tradisjonelle kunnskapen fra India, men øvelsene er tilpasset dagens kunnskap om kropp og helse og yogaøvelsene utføres på en trygg og skånsom måte.Med Virya Yoga finner du den gode balansen mellom styrke, smidighet og glede i kropp og sinn.
Passer for deg som har praktisert Virya yoga eller annen dynamisk yoga tidligere.

Intensiv kurs Virya yoga Nybegynner/Nivå 1 med Trine Lise, 4 ggr. Oppstart 22.6.
Mandager og onsdager kl 18.00. Pris 650,- Et Virya yoga kurs for deg som er helt ny eller deg som har hatt lang pause fra yogaen og trenger å komme i gang igjen. Her yogaer vi oss gjennom Virya yogaens Nivå 1. Fokuserer på god bevegelsesteknikk, pust og yogiske øvelser som passer for alle. Hver time avsluttes med en avspenning.

Intensiv kurs Moving with ease med Hilde, 4 ggr. Oppstart mandag 22.6.
Mandager og torsdager kl 16.30. Et kurs for deg som har smerter eller ubehag i hofter, rygg og bekken. Pris 650,-
Kurset baserer seg på kunnskap og kurserfaring med den erfarne yogalæreren Donna Farhi sin 40 års undervisning og enorme kunnskap om kroppens anatomi og funksjon. Hun har undervist mange med sin skånsomme, men utrolig effektive yogaform. Det er viktig å være klar over at det er flere årsaker til at man har ryggsmerter. Mye ny forskning viser at Psoas, hofteleddsbøyeren, har en sentral rolle i mange av tilfellene. Psoas har en nøkkelposisjon i kroppen vår når det gjelder å ha en funksjonell stabilitet i bekken, hofteledd og korsrygg.
Målet med kurset er å «balansere» psoas slik at den fungerer optimalt og bekken og korsrygg havner i en nøytral posisjon. Dette skaper en dyp stabilisering i kroppen vår. Du vil føle deg sterkere og mer balansert – på alle plan.

Intensiv kurs Myk Morgen Yoga med Linda, 4 dager. Oppstart mandag 22. 6.
Mandag, tirsdag, torsdag og fredag fra kl 07.00-08.15.  Pris 650,-
Rett fra sengen til en energigivende flyt som du vil kjenne i kroppen resten av dagen. Dette vil lade batteriene dine!Dette er timen for deg som har kjennskap til fysisk dynamisk yoga og ønsker en herlig start på dagen, enten før jobb eller før en lat dag i solen. Vi starter mykt for å varme opp kroppen og fortsette med deilige og frigjørende yogastillinger som gir deg balanse i kropp, sinn og sjel.

Intensiv kurs Pilates Reformer Nivå 1 og 2, 4ggr. Oppstart mandag 22. 6.
Mandager og torsdager, kl 17.45-18.45 Et kurs for deg som vil raskere få tak i kjernemuskulatur, styrke i armer, ben, rygg og balanse. Pris 800,-
FULLBOOKET!! Ta kontakt med Hilde på 93833301 for en pakkepris på 4 timer dersom du ønsker en boost for å komme i godt i gang eller meld deg enkelt timer, drop in.

Klikke på aktuelle intensiv kurs du ønsker å gå på, så kommer du til påmelding.
Lurer du på hvilket kurs som passer for deg er det bare å ta kontakt med oss på post@wibeyogapilates.no eller send oss en PM. Kontaktinfo finner du nederst på hjemmesiden vår.

Vi gleder oss til en sommer sammen med DEG 🙏