Trygt og smittefritt på Wibe Yoga & Pilates

Tirsdag 8.september holdt Yogalærer Trude en Yin Yoga time på Wibe Yoga & Pilates. Trude var symptomfri på denne timen. Fredag 11.9 begynte Trude å føle seg syk og valgte å teste seg for COVID 19. Svaret på denne testen fikk hun lørdag 12.9 og den var dessverre positiv.

Alle hennes 6 kunder denne tirsdagen ble umiddelbart kontaktet av smittevernskontoret i Tønsberg etter å ha fått overlevert lister fra oss. Disse 6 er nå satt i karantene.

Vi har i løpet av helgen gjentatte ganger vært i kontakt med smittevernskontoret. De har igjen kontaktet FHI konkret ang vår situasjon og gjennomgått våre smittevernsrutiner. FHI har godkjent at disse er gode nok for å forhindre videre smitte. Ingen andre enn denne gruppen eller noen av våre instruktører trenger etter reglementet gå i karantene.

Utfordringen vår er at en av disse 6 kundene deltok på en Reformer time fredag 11.9 med Hilde. Vi har vært i kontakt denne kunden og hun har så langt ingen symptomer på sykdom og skal være i karantene ut denne uken. Ingen av de som deltok på denne timen trenger, ifølge smittevernskontoret/FHI, å teste seg eller gå i karantene da dette blir 3.ledd i forhold til smitte.

Tross dette har Hilde i går selv valgt å teste seg og denne testen er NEGATIV. Fra smittevernskontoret sin side er dette ikke nødvendig, men vi ønsker å være på den sikre siden og skape trygghet for våre kunder.

Etter beskjed om at Trude sin positive test som vi fikk på lørdag er studioet ytterlige vasket/desinfisert, tross i at vi allerede har godkjente rutiner som gjennomføres daglig.

Det er leit og beklagelig at dette har oppstått, men vi gjør og har gjort alt det vi kan for å gjøre det trygt for dere alle. Dagens smittespredning i Norge er en situasjon vi må forholde oss til i lang tid fremover dessverre, men vi har da fått bekreftelse på at våre rutiner er gode nok dog kan ingen av oss være sikret 100% på å unngå smitte i samfunnet. VIKTIG at vi alle bidrar og overholder smittevernsreglene.

Dersom noen av dere har ytterligere spørsmål eller føler dere urolige ang. situasjonen, så ikke nøl med å ta kontakt med oss. Mobil Linda 48008722 eller Hilde 93833301.