Vi ønsker Silje Kristin Krogstad velkommen til vårt Instruktør Team

Silje jobber til daglig med trening, yoga og meditasjon som medisin. Hun er grunnutdannet med en bachelor i Livsstilsendring og folkehelse og har videreutdannet seg som personlig trener, medisinsk yogalærer, massør og nå studerer hun til å bli yogaterapeut.

Silje begynte med fast yogapraksis på bakgrunn av kroniske ryggplager, og oppsummerer sin personlige erfaring slik: «Skolemedisin er god på å dempe symptomer, yogaen tar ett ærlig tak i årsaken til vår ubalanse og sykdom».

Silje er brennende opptatt av menneske som helhet; kropp, sinn og sjel. Du vil oppleve en balansert, mild og varm praksis når du kommer på hennes timer og kurs.

Silje vil fra neste senhøstens sesong ha fast kurs i medisinsk yoga hos oss. Du kan allerede nå treffe henne på lørdager der hun holder Drop in timer med medisinsk yoga: Lørdag 19.9 kl 10.00 og lørdag 17.10 kl 10.00
Påmelding på disse timene finner du på timeplanen vår.