VÅRENS KURSSESONG utsatt

Vårens kurssesong blir dessverre utsatt inntil videre.

Tønsberg kommune ønsker å lette på tiltakene fra 12. april, men vi kan dessverre ikke starte opp vårens kurs på mandag som planlagt. Kommunen går fra tiltaksnivå 5A til 5B hvilket medfører at vi fortsatt må holde stengt, MEN vi kan tilby PT (personlig timer) eller duotimer, 1 til 1 eller 1 til 2.

I tillegg vil vi tilby POP UP Live og videotimer, følg med på facebook og instagram.

Her kan du lese reglene for nivå 5B og treningsentre, som vi blir definert som. Vi har vært i kontakt med kommuneoverlegen og fått bekreftelse på at det er dette vi må forholde oss til. Yoga og Pilates defineres under nasjonale tiltak som treningssentre. Tiltakene gjelder til 22.4.

Til alle dere som har meldt dere på vårens kurs: Vårens kurs blir forskjøvet, så du vil få hele kurset ditt igjen på studioet. Har du ennå ikke meldt deg på, men ønsker å sikre deg plass så kan du melde deg på HER

Ønsker du PT time i denne tiden vi venter, så ta kontakt med oss på post@wibeyogapilates.no. Skriv hvilke type time og nivå du ønsker.

Det er en utfordrende og uforutsigbarhet i denne tiden, men vi på Wibe Yoga & Pilates jobber så godt vi kan med å komme ut med informasjon til dere så fort det lar seg gjøre. Det sendes fortløpende ut mail og legges ut informasjon på sosiale medier (FB/IG).

Vi savner å se dere alle på studioet – det er i møte med dere som gjør at vi føler vi har verdens beste jobb! Vi håper vi ses snart!

Varme hilsener fra Ann-Merete, Hilde, Lene, Linda, Kathrine, Pernilla, Silje, Trine Lise, Trude og Yvonne ❤