Vi ferier den Internasjonale Yoga Dagen med Gratis Yogatimer

🎉 Vi markerer den Internasjonale Yoga Dagen i helgen 19-20 juni med gratis yogatimer! 🎉

FN besluttet for flere år siden at Yogaen skulle få sin egen dag; 21. juni 🧘👏🧘‍♀️.

Vi ønsker deg velkommen inn på studioet og til uteyoga på Narvedrød gård lørdag og søndag.

På lørdag i vår vakre yogasal Yoga with a View:
🌱 Kl 10.00 – 11.00 Yin Yoga med Trude
Yin yoga er en rolig restituerende yogapraksis der vi er i stillingene over tid. Kroppens muskler og bindevev mykes opp, leddene styrkes.
Yin er kraften vi trenger for å falle til ro, mykes opp og gi slipp. I denne rolig og meditative yogatimen fokuseres det på oppmerksomt nærvær i egen kropp, tanker og følelser. Vi følger årstidene gjennom yin praksisen og fokuserer på å skape flyt av energi gjennom kroppens bindevev og energibaner med myke rolige yogaøvelser.
Ved hjelp av akupressur i noen av stillingene frigjøres stress og energi mer effektivt, og den gode følelsen av ro, glede og velvære beskrives ofte etter en Yintime.

🌱 Kl 11.30 – 12.45 Virya Vinyasa – Somatic Move med Trine Lise
“The mind is like the wind & the body is like the sand. If you want to know how the wind is blowing, you can look at the sand.”
~ Bonnie Bainbridge Cohen, Founder of Body Mind Centering
Hva om, bare hva om, Yoga ikke handler om å berøre tærne eller tvinge kroppen din inn i merkelige stillinger, eller være i stand til å se bra ut i kule yogabukser. Hva om det egentlig er en praksis som fokuserer på er å øke bevissthet og bruke forskjellige metoder, for å koble kropp og sinn på en bedre måte? Hva om det kan være morsomt, tilgjengelig og engasjerende? Hva om det kan gi deg bedre innsikt i hvordan du bærer din trosoppfatning av verden gjennom kroppen din. En selvinnsikt som kanskje kan gi deg flere valg? Hva om det hjelper deg å forstå mer om forholdet til deg selv og andre, slik at du får mer selvtillit, klarhet og empati i omgang med deg selv og andre?
For meg personlig er Yoga først og fremst en somatisk praksis for å komme inn i nåtid. Å lande ned fra hodet og inn i kroppen. Å koble hode og kropp.
Soma kommer fra et gresk ord som betyr “Den levende kropp” – Bevissthet og tilstedeværelse i kroppen, opplevd og regulert innenfra. Det er en øvelse og utforskning i å vekke opp våre medfødte sanser for å øke vår kroppsbevissthet. Praksisen retter fokus mot vår vanlige, men gjerne ubevisste nevrologiske mønster som viser seg i hvordan vi puster, hvordan vi beveger oss, hvordan vi reagerer på omstendighetene. Disse manifesteres gjennom pre-disposisjoner, dyp sittende mønster og år med vaner. Vi fokuserer på kroppen for å forbedre bevisstheten mellom forbindelsen mellom kropp-sinn.Det er en sensorisk tilnærming (snarere enn kognitiv tilnærming) til læring / avlæring / omlæring. Det er utforskende av natur, basert på forutsetningen om at kroppen er formet av sinnet, og at sinnet kan omformes gjennom kroppen. Det fokuserer på den indre opplevelsen av bevegelsen i stedet for på sluttresultatet.
Så i dag vil jeg oppfordre deg til å slippe tanker om hvordan yogaen og kroppen din skal se ut og omfavne din indre opplevelse av å bevege kroppen. Å være fullt og helt tilstede i det som skjer på innsiden.

På søndag på Narverød Gård ved Klopp stranda:
🌱 Kl 10.00-11.00 Virya Yoga med Linda og Hilde
Viryayoga er en fysisk, dynamisk yogaform og selve ordet Virya betyr kraft, energi og entusiasme.
Viryayoga har et ben i øst og et ben i vest. Det er tatt utgangspunkt i den gamle tradisjonelle kunnskapen fra India, men øvelsene er tilpasset dagens kunnskap om kropp og helse og yogaøvelsene utføres på en trygg og skånsom måte.
Virya yogaen består av 10 moduler der vi starter med å lande i pust og kropp. Varmer opp kroppen gjennom enkle og gode øvelser. Gjør solhilsen og stående posisjoner som gir styrke, smidighet og balanse, før vi går inn i herlige strekker for fremside kropp, hofter og bakside kropp. I tillegg presenteres alltid et lite tankekorn for sinnet på Virya Yoga timer.

🌱 Kl 11.15 -12.15 Yin Myk Flyt med Linda og Hilde
Yin Myk Flyt er en yogatime med deilige, langsomme, bevisste bevegelser som er synkronisert med pusten. Vi kombinerer dette med stillinger som vi hviler i over tid. Vi gir slipp på spenninger i muskulatur og bindevev.
Timen er rolig, terapeutisk og stressreduserende. Vi starter og avslutter timen med stillhet.
Både nybegynnere og viderekommende er hjertelig velkommen!

NB! Værforbehold på søndag – ved dårlig vær blir timene holdt på studioet.

I tillegg vil vi ha tilbud på Yogautsyr fra 19-21.6:

2 klosser + 1 bånd kr. 500,-/Før kr 600,-
Bolster + øyepose kr. 890,-/Før kr 990,-
Alle yogamatter 10% rabatt.

Pga smittevernsregler er det begrenset med plasser. Vi kan ta i mot flere på Narverød Gård, men blir det dårlig vær, vil det være de første 14 påmeldte som kan være med inn på studioet.

PÅMELDING HER

Vi ønsker deg velkommen til helg med yoga og gleder oss til å feire yogaen sammen med DEG!