Sommerens intensivkurs og drop in timer

Velkommen på et eller flere av våre intensiv kurs eller drop in timer på Yoga eller Pilates Reformer i sommer!

Vi holder åpent i ukene 25, 26, 27 og 31, 32 33.

Her er våre intensivkurs og drop in i august:

🌱 Intensiv kurs Virya yoga Nybegynner, 6 ggr. Oppstart mandag 2.8
Mandager og torsdager kl 18.00 over 3 uker. Pris 990,- Et Virya yoga kurs for deg som er helt ny eller deg som har hatt lang pause fra yogaen og trenger å komme i gang igjen. Her yogaer vi oss gjennom Virya yogaens Nivå 1. Fokuserer på god bevegelsesteknikk, pust og yogiske øvelser som passer for alle. Hver time avsluttes med en avspenning. Gir deg mulighet til å delta på Høstens ViryaYoga kurs Nivå1-2.
Påmelding HER
Kurset holdes av Linda Bettum Martinsen

🌱 Intensivt kurs Yin yoga med Meditasjon, 4 gg. Oppstart tirsdag 3.8.
Tirsdag ettermiddag kl 16.30 og torsdag morgen kl 09.00. Pris 690,- Yin yoga er en rolig restituerende yogapraksis der vi er i stillingene over tid. Kroppens ligamenter, sener, muskler og bindevev mykes opp, leddene styrkes. Yin er kraften vi trenger for å falle til ro, mykes opp og gi slipp. I denne rolig og meditative yogatimen fokuseres det på oppmerksomt nærvær i egen kropp, tanker og følelser.
Vi avslutter timen med en veiledet reiki meditasjon. Det gir oss mulighet til å lande dypere inn i oss selv slik av vi kan fordøye yoga praksisen på et dypere nivå. Reiki betyr universell livskraft og setter den subtile livsenergien i sving, det kan virke balanserende på det emosjonelle, fysiske og psykiske plan, slik at du kan kjenne påfyll av energi, klarhet, vitalitet og ro inn til kropp og sinn.
Påmelding HER
Kurset holdes av Yogalærer Trude Rolid

🌱 Intensiv kurs Moving with ease, 4 ggr. Oppstart mandag 9.8.
Mandager og torsdager kl 16.30.Pris 690,- Et kurs for deg som har smerter/ubehag i hofter, rygg/nakke og bekken. Pris 690,-
Du lærer deg enkle, men effektive øvelser for økt bevegelighet og styrke. Det er viktig å være klar over at det er flere årsaker til at man har smerter i rygg/hofter. Mye ny forskning viser at Psoas, hofteleddsbøyeren, har en sentral rolle i mange av tilfellene og har en nøkkelposisjon i kroppen vår når det gjelder å ha en funksjonell stabilitet i bekken. Målet med kurset er å «balansere» psoas slik at den fungerer optimalt og bekken og korsrygg havner i en nøytral posisjon. Dette skaper en dyp stabilisering i kroppen vår – på alle plan.
Påmelding HER
Kurset holdes av Hilde Widme

🌱 Intensivkurs Pilates Reformer Nybegynner, 4 ggr. Oppstart tirsdag 10.8
Tirsdager og torsdager kl 09.00. Pris: 1200,- Et kurs for deg som er helt ny på Pilates Reformer og ønsker å starte med denne effektive, skånsomme styrketreningen med stor fokus på teknikk. Du lærer deg gjennom totalt 6 timer de basic øvelsene på reformer apparatet slik at du er kan delta på øvet parti til høstens kurs.
Påmelding HER
Kurset holdes av Hilde Widme

🌱 Intensivkurs Pilates Reformer Nivå 1 og 2, 4ggr. Oppstart tirsdag 10.8.
Tirsdager og torsdager, kl 16.30-17.30 i to uker. Pris 800,-
Hver time vil ha sitt tema med styrke på: mage/rygg, armer, ben/sete og balanse slik at du får en god gjennomgang i hele kroppen.
Påmelding HER
Mulighet for drop in ved ledig plass
Kurset holdes av Kathrine Egtvedt

🌱DROP IN TIMER
Drop in Virya Vinyasa Yoga – vg, mandag 2.8 og 9.8 kl 19.30
Drop in Yang myk Flyt – alle med Linda, onsdag 4.8, 11.8 og 18.8 kl 10.00
Drop in Pilates Reformer -åpen klasse med Hilde: mandag 9.8 kl 18.00, torsdag 12.8 kl18.00
Drop in Reformer REHAB/Godt Vokens med Hilde: tirsdag 10.8 kl 10.45
Drop in Yin Myk Flyt med Linda: torsdag 12.8 og 19.8 kl 19.30
Påmelding HER

Lurer du på hvilket kurs som passer for deg er det bare å ta kontakt med oss på post@wibeyogapilates.no eller send oss en PM. Kontaktinfo finner du nederst på hjemmesiden vår.

Ved stor pågang vil det settes opp ytterligere flere drop in timer. Følg med på FG/IG eller kalendertimeplan.
Vi forbeholder oss også retten til å avlyse kurs/drop in timer ved for få påmeldte. Du vil da få tilbud om annet kurs/time.

Vi gleder oss til en sommer sammen med DEG