Ashtanga Yoga og Barsel Yoga kurs

OPPSTART AV ASHTANGA YOGA OG BARSEL YOGA I UKE 45

Introduksjon til Ashtanga yoga med Sylvia
– yoga for deg som er helt ny eller rusten til ashtanga yoga.

Oppstart av kurs onsdag 17/11 kl 16.30-17.45

Vil du bli smidigere og sterkere? Ønsker du å etablere sinnsro og plass for avslapning i hverdagen og samtidig være fysisk aktiv? Ta deg tid til deg selv og bli med på introduksjon til Ashtanga yoga.
Dynamisk yoga med oppstart i pust og rolig bevegelse. Etterhvert integreres disse med hverandre og vil gi lengre fokus spenn og dypere avspenning. Vi kommer til å gå gjennom solhilsener, stående og noe sittende øvelser, forberedende til bro, avsluttende opp ned øvelser og til sist avspenning.
Vi tar oss tid til å bli kjent med stillingene teknisk. Ettersom vi utvikler oss i kurset ser vi nærmere på flyten imellom stillingene og fokus på bandha i stående øvelser. Timene vil variere. I noen ledes du med tilstedeværelse på pust, energi-låsene og blikk fokus. I andre vil tilstedeværelsen være rettet mot flyt i bevegelser. Du veiledes med justeringer.
Kurset går over 6 uker. Krever ingen forkunnskaper. Passer for alle.

 

Barselyoga med Sylvia

Kursoppstart Tirsdag 16/11 Kl 10.00 -11.30

Velkommen til et barselyogakurs for deg og din baby 🙏
På dette kurset er målet å komme seg på matta. Vi arbeider med å få i gang pusten og myke opp stive muskler i nakke og skuldre. Vi leter etter energilåser og dypere pust samtidig som vi møter andre likesinnede.
Her kan vi dele erfaringer på mange plan og vi kommer til å jobbe i den grad den lille sjefen vår tillater det. Vi starter opp lett og der kroppen er i forhold til påkjenningene vi har vært gjennom.
Kurset går over 6 uker.

Påmelding HER