Vi søker etter Instruktører på Pilates Reformer

Vi har god pågang på våre Pilates Reformer kurs og trenger dermed flere instruktører til vårt team. Vi søker derfor etter kvalifisert Pilates Reformer/Pilates matte Instruktør. Alternativt Personlig Trener, fysioterapeut el.l eller deg med lang erfraring på Pilates Reformer trening som ønsker opplæring til å instruere.

Dine kvalifikasjoner/egenskaper:

  • Du har utdanning som Pilates Reformer eller Pilates matte instruktør. Alternativt personlig trener med erfaring i undervisning i Pilates Reformer/matte.
  • Du er selvstendig og tar initiativ og ansvar.
  • Du er positiv og glad i å inspirere kunder til gode treningsopplevelser.
  • Du tar ansvar for egne kunder og oppfølging av kundene.
  • Du liker å jobbe i team, men kan fint jobbe alene og være fleksibel i forhold til arbeidstider.

Om Wibe Yoga & Pilates

Wibe Yoga og Pilates ble etablert i januar 2019 og holder til Kjelleparken i Tønsberg. Eierne har begge drevet egne studio tidligere og har god erfaring. Vi er i dag en gjeng på 7 instruktører/lærere som tilbyr et bredt utvalg av kurs og drop in timer både på Pilates Reformer og Yoga. Vi har timer både formiddag og ettermiddag/kveld, samt drop in timer og workshops i helgene. Du vil bli en del av vårt Wibe Instruktør Team med hyggelig arbeidsmiljø og kolleger der vi samarbeider, deler kunnskap og inspirasjon. Wibe Yoga & Pilates sørger for all administrasjon, markedsføring og tilrettelegging for drift.

For mer informasjon om stillingen, send en e-post til Hilde Widme hilde@wibeyogapilates.no

Passer ikke stillingsannonsen for deg?

Vi tar gjerne i mot åpne søknader! Send oss en CV med din relevante utdannelse til post@wibeyogapilates.no. Kanskje blir nettopp du en del av vårt instruktør team!