Hvordan det gjøres

For å få tilgang til rimelig parkering i Kjelleparken må du laste ned Micasa appen, og registrere deg med registreringsnummer på bilen og ditt bankkort. Vår avtale er kr. 10,- for 1,5 times parkering, deretter kr 10,- pr påbegynte halvtime.

Du må gå inn i Micasa appen, velge “Andre Produkter” nederst til venstre, velg Tønsberg, registrer kjøretøy for autopark, velg produktet Kjelleparken - Wibe Yoga & Pilates. Her må du registrere registreringsnummer på bilen. Etter at du har gjort dette vil gyldig avtale synes på appen.

NB! Det er viktig at registreringsnummer på bilen også registreres i selve avtalen. Det er anledning til å registrere 2 kjøretøy, men kun bruke en av gangen.

Deretter er det bare å kjøre fritt inn og ut på området, og ditt bankkort vil bli belastet for medgått tid. Du er selv ansvarlig for å sjekke at parkeringen har startet og blir avsluttet når du drar. Det kan av den grunn være lurt å ha pushvarsel på appen på. For å få varsler går du inn på innstillinger på din telefon, finn Micasaappen og sjekk at pushvarsler står på.

Det er noen få parkeringsplasser foran bygget, mange på grusplassen mot veien. Du finner også parkeringsplasser ved ambulansesentralen og opp mot åsen. Det er også anledning til å parkere i parkeringshuset på kvelder og i helger på alle frie plasser.

NB! Bruker du Easypark- appen i tillegg til Micasa-appen? Da er det viktig å skru av kameraparkering på EasyPark, ellers så vil den dessverre overstyre parkeringsavtalen din med Micasa.