Møt alltid opp til tiden

Det vil være forstyrrende for undervisningen og for andre deltakere dersom du kommer for sent. Det er normalt 15 minutter mellom hver undervisningstime, så du har mulighet til å komme i god tid før timen starter.

Mobilfri sone

Skru av din mobiltelefon.

Sterke lukter

Vær forsiktig med sterke parfymelukter, eteriske oljer, el.l.

Vis hensyn

Før yogatimene kan det være noen som ønsker å hvile i stillhet før timen begynner. Vis hensyn til dette ved å dempe stemmen og bevege deg rolig.

Renslighet

Låner du yogamatte hos oss, så vær vennlig å spraye og tørke den etter bruk. Spray alltid over reformer apparatet og utstyr som er brukt etter timen.

Ta av deg skoene

Yoga og reformer rommet er barfot-område. Ta derfor alltid av deg skoene ved garderoben.

Ha det gøy!

Trening skal være gøy! Det er alltid plass til litt latter på Wibe Yoga & Pilates .

Vilkår

Det er nødvendig med påmelding til kurs, da det er begrenset antall plasser. Påmeldingen på kurs og workshops er bindende.


Avbestilling av timer

Dersom du ikke kan komme til avtalt kurstime kan du melde deg av i Mindbody-bookingsystemet senest 6 timer før timen begynner. Du kan deretter ta igjen tapt time på et annet kurs i løpet av samme kursperiode, forutsatt at det er ledig plass på timen. Første kursdag er bindende og kan ikke avbestilles. NB! Når du avbestiller timer, stiller du plassen til disposisjon for andre som står på venteliste eller ønsker å delta. Gjør du det i god tid har de mulighet til å melde seg på timen. Melder du deg ikke av innen fristen anses dette som deltagelse på timen og du vil miste muligheten til å ta igjen senere. Ta gjerne kontakt hvis det er noe du lurer på, har utfordringer med turnus m.m., så finner vi en løsning for deg. Klippekort Yoga benyttes på alle våre drop in timer og på kurs dersom det er ledig plasser. Avbestilling av klippekort time må skje senest 6 timer før timen for at andre kan få plassen din. Ved for sen avbestilling trekkes timen fra klippekortet.


Avbestilling av kurs

Påmeldingen på kurs og workshops er bindende. Dersom du likevel ønsker å avbestille påløper et gebyr på kr 400,- for alle kurs. Ved avbestilling av kurs siste uke før kursoppstart, faller hele kursavgiften til betaling. Skulle det oppstå en situasjon med langvarig sykdom eller skade, så er vi behjelpelig med å finne en mulig løsning. Vi forsøker å møte den enkelte ved slike spesielle tilfeller, men ber om forståelse for at vi er et lite studio som trenger forutsigbarhet for drift. Ved lockdown eller andre uforutsette hendelser utenfor vår kontroll som gjør at vi må stenge ned vårt studio, vil din innbetaling ikke bli refundert. Vi finner alternative løsninger som LIVEstream eller video for hjemmetrening.


Avbestilling av privattimer

Avbestilling av personlige timer må skje innen kl. 16.00 dagen før time, for å unngå betaling.

Info om yogakurs

Virya yoga praktiseres barbent. Ta på deg behagelig tøy, gjerne treningstøy. Vi anbefaler en singlet innerst, som sitter litt godt, det blir jo litt tøy og bøy. Ellers er det er fordel med et par timer siden siste store måltid. På Yin&Restorative Yoga ligger du i stillinger over tid, så her er det godt å ha på myke og behagelige klær så du holder varmen gjennom hele timen.

Fint hvis du tar med egen yogamatte, men vi har yogamatter og alt utstyr du trenger til utlån. Vi bruker klosser og bånd som hjelpemidler. De blir en god forlengning av armene og hjelper oss til riktig utførelse av øvelsene. Pledd brukes både til å bygge opp med, men også til å ha over seg ved timens deilige avslutning – Savasana (avspenning).

Du får kyndig og god veiledning, men all yoga foregår på eget ansvar. Det legges til rette for modifikasjoner/tilpasninger, men du må selv hensyn ta til egen kropp og dine utfordringer. Ellers anbefaler vi å drikke godt med vann etter yogapraksisen.

Kursene følger skolens ferier og påmelding på kurs er bindende. Se Vilkår under Påmelding.

Info om Pilates Reformer

All trening på Pilates reformer timene utføres på det unike pilates reformer apparatet. Vi trener i vanlig treningstøy, barbent eller med sokker. Alt av utsyr til treningen sørger vi for. Ta gjerne med deg en egen drikkeflaske på timene.

Det er mye fokus på kjernemuskulatur, så vi anbefaler ikke et kraftig måltid rett før du skal trene, men gjerne litt næring i kroppen. Du får kyndig og god veiledning under timene, men det er ditt eget ansvar å ta hensyn til egen kropp under instruksjonene.

Alle kurs følger skolens ferier og påmelding på kurs er bindende. Se Vilkår under Påmelding på menylisten.